Norsas - forside / Kurs/konferanse

Kurs/konferanse

COWI, avdeling Miljø har massiv erfaring med kurs- og konferansevirksomhet. Våre instruktører har omfattende praktisk og teoretisk erfaring fra arbeid med avfall. Tilbakemeldinger fra kursdeltakerne er at vi har kunnskapsrike instruktører som holder et høyt faglig nivå, samtidig som det er god stemning på kursene. Lunch (i prisbelønnet kantine) og kursdokumentasjon er inkludert i alle kurs.

COWI i Oslo holder til i lyse og moderne lokaler sentralt på Hasle i Oslo. Vi er sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon, og det er direkte forbindelse til både Oslo lufthavn Gardermoen og Oslo sentralstasjon.

Blant kursene vi tilbyr er:

Kurs om farlig avfall:
Farlig avfall 1 – grunnkurs
Farlig avfall 2 – elektronisk deklarering av farlig avfall

Kurs om bygg- og anleggsavfall:
Aktuelt for saksbehandlere i kommunen og for de som håndterer eller styrer avfallshåndteringen på avfallsmottak og byggeplass, utarbeider avfallsplaner og miljøsaneringsplaner. (byggherrer, entreprenører og arkitekter.)

Kurs om miljøkartlegging av bygg: Aktuelt for entreprenører, avfallsmottak, myndigheter og rådgivende ingeniører som jobber med riving og rehabilitering av bygg.

Ved spørsmål om kurs eller et uforpliktende tilbud, kontakt COWI Miljø og avfall ved Tom Bäcker (tlf: 930 82 436) eller Maria Persson (tlf: 94 812 812).